Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Εγκαίνια του εργοστασίου «Sparta Gourmet» της οικογένειας Στάθη Βαλιώτη στη Σπάρτη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.11.17

Νέα Υόρκη.- GreekNewsOnline

Εγκαίνια του εργοστασίου «Sparta Gourmet» της οικογένειας Στάθη Βαλιώτη στη Σπάρτη Όταν πριν 10 χρόνια ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Στάθης Βαλιώτης (ιδιοκτήτης της Alma Realty, ιδρυτής της Alma Bank κι ένας από τους 40 πλουσιότερους Ελληνοαμερικανούς) έλεγε μιλώντας στα εγκαίνια των ΤΕΙ Σπάρτης (που δώρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του) «μπράβο παλικάρια, με ξεγελάσατε…», πολλοί ήταν αυτοί που νόμισαν ότι θα έριχνε πίσω του «μαύρη πέτρα», όπως πολλοί άλλοι ομογενείς οι οποίοι είδαν να μην εκπληρώνονται οι υποσχέσεις που είχαν λάβει για να πραγματοποιήσουν τις δωρεές τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Halloween πάρτυ στον Μίνωα Νεας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
02.11.17

Νέα Υόρκη

Image may contain: 21 people, people smiling Μια βραδιά γεμάτη έκπλήξεις και κέφι επεφύλαξε στα παιδιά των μελών και τους φίλους τους , ο σύλλογος Κρητών Νέας Υόρκης «Μίνωας»το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου στην έδρα του συλλόγου στην Αστόρια .

Τελευταία ανανέωση ( 02.11.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Eλληνική Aρχιεπισκοπή Aμερικής Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
25.10.17

Τ​​ο ενδιαφέρον της ελλαδικής πολιτικής για την ελληνική Aρχιεπισκοπή Aμερικής ήταν πάντοτε κοντόφθαλμο, επαρχιώτικο, δηλαδή ωφελιμιστικό. Tο μεταπρατικό μας σύστημα, μηδενιστικό από ξιπασμένη επίδειξη φιλευρωπαϊσμού, ενδιαφερόταν για την Eκκλησία μόνο επειδή αυτή, εκ των πραγμάτων, εξασφάλιζε συνοχή και κάποια οργανωτική δομή στους Eλληνες τους χαμένους στην πανσπερμία των HΠA.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ικαριώτικο Γλέντι Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.10.17

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.17 )
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
14.10.17

  Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ.Τέρενς Κουίκ είχε στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Νέας Υόρκης συνάντηση με τον Πρόεδρό της κ.Πέτρο Γαλάτουλα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο κ.Κωνσταντίνο Κούτρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα μόνιμη αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ πρέσβης Μαρία Θεοφίλη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.09.17