Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Διαμαρτυρία των Ομογενειακών οργανώσεων σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
08.11.15

Νέα Υόρκη

Έγγραφο ψήφισμα διαμαρτυρίας, που ζητά την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού παιδείας Ν.Φίλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού , επέδωσε στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη πρέσβη Γεώργιο Ηλιόπουλο, αντιπροσωπεία εκλεγμένων ομογενειακών παραγόντων την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναζήτηση προσώπων απο το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
04.11.15

Νέα Υόρκη

 Α) Παρακαλείται ο κ. Ιωάννης Χριστοδουλάκης (και τυχόν συγγενείς αυτού) ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για τον ανωτέρω, όπως επικοινωνήσει με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη στο τηλέφωνο 212-988-5500 (εσωτ. 550) ή με φαξ στον αριθμό 212-734-8492 ή με e-mail στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
03.11.15

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη

Με την μικρή παρέλαση που ξεκίνησε από τον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και κατέληξε στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο , καθώς επίσης και την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων , ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 , οι οποίες διοργανώθηκαν από την πολιτιστική επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τα Ηπειρωτικά σωματεία “Πύρρος”, “Αναγέννηση Ηπείρου”, “Θυγατέρες της Ηπείρου”, “ Σουλιώτισσες” , τον σύλλογο “ Ἑρείκουσα”, τον σύλλογο Ποντίων “Κομνηνοί” και τον οργανισμό “Pangregorian enteprises”.

Τελευταία ανανέωση ( 02.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομοσπονδία Ελληνικων Σωματειων Μείζονος Νεας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
29.10.15

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 απο την Ομοσπονδια Ελληνικων Σωματείων Μείζονος Νεας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα...
 
“Χαλαρή” συμμετοχή στην γενική συνέλευση των μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
28.10.15

Νέα Υόρκη/Του Σάκη Σερέτη

Η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής σχετικά με τον καθιερωμένο έλεγχο του ταμείου της Ομοσπονδίας , καθώς επίσης και η αναφορά του αρχιτέκτονα και πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Γεώργιου Γεωργόπουλου, που αφορούσε στα χρονίζοντα προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας , αποτέλεσαν τα σημεία αιχμής στην πρόσφατη γενική συνέλευση, η οποία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου στο “Σταθάκειο” με την συμμετοχή 35 και πλέον αντιπροσώπων του οργανισμού .

Τελευταία ανανέωση ( 27.10.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεδρίαση του συλλόγου Ελλήνων εκπαιδευτικών “Ο Προμηθεύς” Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
28.10.15

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη

Στην αίθουσα της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια, συνεδρίασαν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τα μέλη του συλλόγου Ελλήνων εκπαιδευτικών “ὁ Προμηθεύς” , όπου είχαν την ευκαιρία αμέσως μετά το μνημόσυνο εις μνήμη του αείμνηστου Εμμανουήλ Χατζηεμμανουήλ, να γνωριστούν με την νέα συντονίστρια εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου Δρ. Θάλεια Χατζηγιάνογλου.

Τελευταία ανανέωση ( 27.10.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Unity and Synergy at HANC’s 26th General Assembly and Elections Bill Mataragas from Chicago, Il Elec Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.10.15